IOS App testers gezocht.

IOS App testers gezocht.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest de Apple (IOS) app geheel nieuw op te bouwen, gebaseerd op SwiftUI. De primaire reden was dat de 2020 versie lastig onderhouden was en afhankelijk van software van derden die niet meer ondersteund wordt of zelfs fouten bevatte. 

Het voordeel van de deze versie is dat deze sneller aangepast kan worden en hopelijk jaren meegaat. Daarnaast was voor de oude versie Dropbox nodig om op afstand gegevens op te vragen. Deze versie werkt met directe toegang via je thuisnetwerk zie de P1 Monitor beschrijving het onderdeel API en netwerk. 

Deze versie is niet compleet maar bevat de meeste basis zaken, na het testen wordt de app compleet gemaakt of er worden versies uitgebracht met nieuwe features. De app is in het Nederlands, Engels of Frans te gebruiken. 

Voor de 2024 versie ben ik op zoek naar testers, als je daaraan mee wil werken geef dan commentaar met je e-mail adres in het bericht waarmee ik je voor TestFlight kan uitnodigen. Dit wijst zichzelf als je de e-mail ontvangt. Het testen kost buiten wat tijd niets. Je moet beschikken over een iPhone / iPad met iOS versie 17.0 of hoger. 

De taal van het device wordt gebruikt. Nederlands, Engels en Frans wordt momenteel ondersteund.

Alle commentaar is welkom of het nu over bugs, de layout of andere zaken gaat. Zet je commentaar op het forum via deze link

Forum afbeelding

Geeft zoveel mogelijk details aan, zoals de software versies die je gebruikt. En de stappen die je genomen hebt. Om bugs te kunnen oplossen moet ik de situatie kunnen nabootsen.

Aanmelden kan eenvoudig door commentaar te geven op dit artikel met je e-mail adres dat je wil gebruiken. Je krijgt dan een email van Apple om met TestFlight de test versie te installeren. Je email adres wordt niet gedeeld of gepubliceerd op de site.

21 Replies to “IOS App testers gezocht.”

 1. Hallo,

  Ik gebruik de IOS app vaak en met veel plezier (vond het altijd jammer dat er geen android versie van was).
  Ik wil me hierbij wel aanmelden om de nieuwe versie te testen.

  1. De uitnodiging is verstuurd, ik heb helaas geen tijd om naast de P1 monitor en de iOS een Android app te bouwen. Ik heb diverse mensen die interesse hadden te helpen met de technische ondersteuning maar na wat eerste pogingen is men er mee gestopt.

 2. Help graag mee testen en input geven met een iPhone 15 met iOS 17.4.1. Ik gebruik ook naar tevredenheid P1 Monitor Pro op mijn telefoon.

 3. Ik heb wel interesse in de ontwikkeling voor de ipad versie.
  Ik hoop dat de versie werkt zonder gebruik te maken met de monitor versie op de raspberry. Want daarvan ben ik het wachtwoord kwijt waardoor ik geen export kan doen. (?!)

 4. Super mooi dat je dit doet
  Als II projectmanger achtergrond wil ik heel graag meetesten

 5. Ik wil graag meedoen met de testversie.

  Ik gebruik :
  iPhone XS Max
  iOS versie 17.4.1

  Groet,

  William

 6. Hoi gebruik P1 monitor al jaren met veel plezier. Android gebruiker dus kan je niet helpen. Persoonlijk heeft dit item ook geen prio voor mij. Meer informatie die gebruikt kan worden om terugleverkosten beter inzichtelijk te maken en laagdrempelig updaten hebben meer mijn prio. Downloaden data in excel werkt niet bij mij…
  Succes, grtz Gert Boomert

  1. Bedankt voor het aanbod en met zonder een betere beschrijving van de het Excel probleem en de versie informatie kan ik je daar niet bij helpen. Mijn advies is het te melden op https://forum.p1mon.nl

Geef een reactie.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.